OM ÖRESUNDSLÄKARNA

ÖRESUNDSHÄLSAN - SEDAN 1991

Öresundshälsan etablerades 1991 av en av vår föregångare doktor Anders Wallin och har genom åren erbjudit Malmös företag högklassig företagshälsovård och sjukvård. Verksamheten har utvecklats och fortsätter utvecklas i samma anda.

Idag bedrivs Öresundshälsan av en av våra överläkare som också är verksam på mottagningen. Verksamheten bedrivs på Jägersro som mest förknippas med trav och hästsport. Idag 30 år senare är vi lyckligt lottade om att kunna bygga vidare på våra visioner och ambitioner.

Vår vision- Långtidsfriska medarbetare för ett hållbart arbetsliv och samhälle.

Vår affärsidé bygger på att alla kan inspireras till ett friskare liv. Vi tror att alla företag och anställda kan må bättre och därmed bli mer framgångsrika genom att utveckla arbetsmiljön och det sammanhang de befinner sig i. Vår roll är att vara samarbetspartner och rådgivare som kan lösa upp knutar för att nå fram till ett friskare liv. 

Hälsovård - en effektiv och lönsam investering

Att investera i företagshälsovård medför många fördelar, bland annat piggare medarbetare, färre sjukdagar och högre arbetsglädje. Detta ökar i sin tur medarbetarnas produktivitet vilket ger en konkurrensfördel som gynnar företaget på flera plan. Det finns vetenskapliga belägg på att en satsning företagshälsovård ger ekonomisk vinning för företaget och bättre hälsa för individen.

Vi ser till hela ditt företag

Öresundshälsan består av ett professionellt och kunnigt team som ser till hela ditt företags välmående, såväl arbetsmiljö som fysisk och psykisk hälsa. Vi hjälper dig att förebygga hälsoproblem, minska riskfaktorer och bygga upp en god hälsa genom hälsovård, aktiv rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård. På Öresundshälsan träffar du företagsläkare, företagssköterskor, fysioterapeuter, ergonomer, arbetsmiljöingenjörer och beteendevetare.

Sjukvård i samarbete med Öresundsläkarna

Lättillgänglig sjukvård är en viktig del i den hälsofrämjande verksamheten. Vi samarbetar med Öresundsläkarna, vars läkare och behandlande fysioterapeuter tillhandahåller traditionell sjukvård och rehabilitering. Öresundsläkarna ligger i samma hus som företagshälsovården vilket bidrar till ett nära samarbete där vi till exempel utreder och behandlar sjukdomar, symptom och avvikande resultat.

Öresundsläkarna - en sjukvårdsklinik specialiserad i dig

Modernt och bekvämt

Vi finns i nyrenoverade lokaler på Derbyvägen 6 vid Jägersro i Malmö där det finns gott om gratis parkering och nära till bra bussförbindelser.

Öresundsläkarna består av ett professionellt och kunnigt team vars främsta mål är att du ska må bättre. Hos oss träffar du:

Företagsvård i samarbete med Öresundshälsan

Arbetslivet blir tuffare med ökade krav på effektivitet och lönsamhet. Detta medför att fler drabbas av ohälsa, vilket i sin tur bidrar till fler sjukskrivningar med ökade kostnader för både företag och samhälle.
Öresundhälsan erbjuder framtidens företagshälsovård. En komplett klinik för friskvård som tillsammans med företaget skapar en sund arbetsplats med välmående medarbetare. Öresundshälsan Företagshälsa erbjuder tjänster inom friskvård, rehabilitering, arbetsmiljö och psykisk hälsa.

Öresundshälsan ligger i samma hus som Öresundsläkarna vilket bidrar till ett nära samarbete. Läs mer om vår föregashälsovård. www.oresundshalsan.se

Våra kompetenser

SERVICE

Som kund hos oss har du en personlig företagssköterska för snabb rådgivning och behandling.

KUNDFOKUS

Alla har olika behov. Därför skapar vi unika lösningar, anpassat speciellt efter dig och dina behov.

NÄRHET

Vi finns i nyrenoverade lokaler på Derbyvägen i Malmö med gott om parkeringsplatser och nära till bra bussförbindelser.

Vill du veta mer?

Öresundsläkarna är en registrerad vårdgivare som står under inspektionen för vård och omsorgs (IVO) tillsyn. 

ÖPPETTIDER

Dagen innan: Julafton, Nyårsafton, Midsommarafton – håller verksamheten öppet till kl. 12.00

KONTAKT

© Copyright oresundslakarna.se 2021

VI ANVÄNDER COOKIES

Genom att använda vår webbsida godkänner du att vi använder oss av cookies. Läs mer